Den dybe tallerken
Den danske kvalitets- og innovationspris for fødevarebranchen
Formålet med prisen er …
At skabe opmærksomhed omkring innovation og kvalitet i den danske fødevaresektor.
At påskønne virksomheder, organisationer eller personer, der gør en langsigtet forskel inden for fødevareinnovation og kvalitet
At inspirere til kvalitet, innovation og bæredygtighed i den danske fødevaresektor.
Vinderen af prisen 2024 er Aarstiderne
Hvem kan komme i betragtning til ”Den Dybe Tallerken”
En fødevarevirksomhed, organisation eller person, som helhjertet og på exceptionel måde skaber innovation og kvalitet, i harmoni med omverdenen og er økonomisk bæredygtig.
Der kan ikke ansøges om prisen. Den Dybe Tallerken er branchens egen pris og alle med tilknytning til den danske fødevareindustri kan indstille en prismodtager.
Prismodtageren udpeges af Dansk Fødevare Forums bestyrelse, der er dommerkomite.
Indstillinger
Du indstiller efter ovenstående kriterier. Det er obligatorisk at anvende indstillingsskemaet, som findes her. Indstillingen bedes fremsendt til sekretariatet for: Dansk Fødevare Forum, Julie Lykke Jacobsen på juj@lf.dk.
Deadline for indstillinger er 21. marts 2025
Søren Ejlersen & Heidi Boye, Aarstiderne modtager prisen
Tidligere prismodtagere
Dansk Fødevare Forums Kvalitets- og Innovationspris er blevet uddelt årligt siden 1999. Se alle prismodtagerne nedenfor.
2024: Aarstiderne
2023: Scandic Hotels
2022: Them Andelsmejeri
2021: Stauning Whisky
2020: KMC
2019: Rokkedahl
2018: Jens Skovgaard, Cold Hand Winery
2017: Francis Cardenau
2016: Rema 1000
2015: Arla Foods
2013: Gram Slot
2011: Vestas' Kantine
2010: SKARE
2009: Aalbæk Specialiteter
2008: FOSS A/S
2007: Easy Food
2006: Arla Food amba
2005: Danish Crown
2004: Thorfisk A/S
2003: Ole Flensted
2002: Slagteriernes Forskningsinstitut
2001: Agrova Food
2000: Thise Mejeri
1999: Danish Prime
Læs også om mad-innovationsprisen “Den Skarpe Kniv”
“De mange gode vinkler og åbne drøftelser om fødevaretrends, smag og oplevelser i ind-og udland, gør mit netværk levende, og jeg får altid nye tanker med hjem.”

























