Netværkstur til Bocuse D'Or 2017

Dansk Fødevare Forum bød på en 2-dages netværkstur til Lyon i forbindelse med det legendariske verdensmesterskab for kokke, som afholdtes i Lyon den 23.-25. januar 2017 i tilknytning til fødevareudstillingen Sirha.
Læs mere om Bocuse D'Or her og se hele invitationen her.

 

 

Dansk Fødevare Forum er en netværksorganisation der tilbyder netværksgrupper for ledere i fødevarebranchen.

 

Gruppernes individuelle medlemmer repræsenterer både primærproducenter, fødevareproducenter, leverandører af ingredienser, maskiner og emballage, detailhandel, brancheorganisationer, rådgivende virksomheder, offentlige myndigheder samt forsknings- og udviklingsinstitutioner.

 

Dansk Fødevare Forum har siden 1994 været med til at skabe grobund for et stærkt fagligt samarbejde og fortrolig videndeling på tværs af branchens mange sektorer. Læs mere om Dansk Fødevare Forum her på siden.